Kb 200 gramm indiai búzaliszt (ha nincs, teljes kiõrlésû magyar búzaliszt is jó), 200 gr finom liszt, só, 1-2 dl víz;

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!
Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy tálba beleszórjuk az indiai búzalisztet. Hozzátesszük folyamatosan a vizet, és ízlés szerint sót is. A masszát addig gyúrjuk kézzel, amíg kemény és ruganyos nem lesz, majd 15 percre félretesszük. Törekedjünk arra, hogy a massza ne ragadjon! A tésztából golflabda nagyságú cipókat szaggatunk, kör alakúra formáljuk õket, majd egy liszttel megszórt vágódeszkán kinyújtjuk egy kisebb sodrófával 10-15 cm átmérõjû kerek „lapokra”. Felhevítünk egy teflonos serpenyõt, és amikor tûzforró, egyesével rátesszük a kenyereinket. Lapos fakanállal forgatjuk 3-5 percig. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg!
Ha kész, teavajjal ízesítjük.