Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: 2 báránycomb A páchoz: 2 dl oliva olaj 2 csokor újhagyma 1 csokor petrezselyem 1 csokor zeller 1 kiskanal rozmaring 1 fej fokhagyma 1 kanál szemesbors 5-6 babérlevél A sütéshez: 2-3 kanál ételízesítõ õrölt bors 1 kanal õrölt rozmaring 1 kanál bazsalikom 1 kanál mentalevél 2-3 gerezd fokhagyma 2 dl fehérbor 1/2 dl olaj Elkészítjük a páclevet, beletesszük a báránycombokat. 24 órára hidegre tesszük. A páclébõl kiszedve befûszerezzük, és állni hagyjuk 1-2 órát.Jénai talba beleöntjük az olajat, beletesszük a befûszerezett báránycombokat, majd rálocsoljuk a bort. Megszórjuk a felaprított fokhagymával, lefedjük, és sütõben készre sütjük.