rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Reformtémák, egészség, betegség » A Tej van akinek méreg

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

  Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
 • A tej valamikor 5o-6o évvel ezelött gyogyszernek számitott,az éhezönek,betegnek igyekeztek tejet biztositani.A beteg,sebesült katonák is ezzel lettek elöször itatva és mind jobban lett semmi bajuk nem lett ebböl kifolyolag.Sajnos mamár nem tudni miböl készül egyáltalán a tejital?Ahány tej annyi iz,igaz ez meg volt régen is de ugy,hogy más ize volt az alpokban ivott tejnek mint az alföldön ivott tejne vagy a szlovákiai hegyi tejeknek.Azt hiszem és tudom ,hogy manapság a mahináciok miatt van más más tej iz és nem a tájék miatt.Gondolom ebbõl kifolyolag vannak az alergiásproblémák. Köszönöm.

  2009.10.20. 15:24
 • A tehéntej fogyasztásával kapcsolatban kívánom a figyelmet felhívni. Amit érdemes elfogadni, és követni: a tehéntej egy másik faj terméke! Arról van szó, hogy ez nem embernek való, hanem borjának. Minden esetben azt érdemes tudni, hogy a tej az ívadékok tápláléka! Ennek értelmében az ember számára, mint ívadék a csecsemõ, ennél fogva az anya teje az õ tápláléka. Az emésztõ enzimeket is, az anyatejre örökölte, nem a tehéntejre. Számtalan dologgal kapcsolatban hiányosak az ismereteink, ezért a tehéntejben lévõ kalciumra vonatkozó 4-szer több mennyiségre értik egyesek azt, hogy ez jó bevitel a szervezet számára. Ezt a mennyiséget a szervezet nem tudja feldolgozni sem. Valóban, ahogy elérünk egy bizonyos gyermekkort, már szükségtelenné válik az arra örökölt enzim. Ezt a természet így rendelte. A tej méreg az emberi szervezetre. Egyébként nagyon sok minden élelmiszer, amely a szokásos táplálkozásunk tartozéka, betegségeink kockázati tényezõit növeli még akkor is, ha ezt nem akarjuk elfogadni. Pedig ez lenne a legjobb út ahhoz, hogy még idõben tegyünk valamit egészségünk érdekében. A betegségmegelõzés érdekében csak Neked van lehetõséged azzal, hogy idõben váltasz életmódot, és sejten mûködõ étrendet.

  2009.09.21. 08:34
 • Akinek nem méreg a tej:

  http://tejautomata.hupont.hu/

  Tejautomata forgalmazás!

  2009.09.09. 14:04
 • Nyam nyam!!

  2009.07.21. 20:42
 • Haspuffadás,görcsölés,hasmenés,alergiás tünetekre,javasoni tudom egyszerüen a pécsi profeszor DR Hummel Zoltán által kifejlesztett
  Hummel mikrorostos Biogélt.
  Mindössze 6600Ft-ért megoldást jelenthet sokak számáre.

  Minden infó a 0630/305-8296 os telefonszámon.
  Rendelés vagy érdeklõdés a toth0805@freemail.hu

  2009.07.19. 20:21
 • Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
 • Sajnos tényleg sokakat érint a tejérzékenység, allergia, stb.
  Én nem tartozom közéjük, de ismerek pár embert, akik egyáltalán nem ihatnak valódi tejet.

  2009.07.09. 16:28
 • Sokan nem tudják,de sok embernél találkoztam a tej problémájával.Tünetek:haspuffadás,görcsölés,hasmenés,hízás.Ezek a tünetek elkerülhetõk a következõk betartásával:amit el kell hagyni az a reggeli kávé
  tej,mindentartósított élelmiszer ami tartalmazza a következõ "E"-s dolgokat:E210-tõl--E219-ig,E330-tól--E337-ig,E353--E354,E472c,E472d,E472e,vagy ha olyat látsz,hogy citromsav,borkõsav,mono-diatecil borkõsav.Tehát minden jó ami hõkezeléssel /PICK,HOHES C/készült.Aki szereti a tejet , Õ igyon laktózmentes,-rizs,vagy egyéb tejet,de ne tehéntejet.Kb: 12 éves korunkra elveszítjük a tejfeldolgozó képességünket, a sok betegség , hasmenés ledarálja a bélbolyhok tetejét , így miután ott szívódik fel a tejcukor az nem szívódik fel, problémát okoz.Természetgyógyászként sok embernek tudtam segíteni,de szó se róla nem könnyû betartani.Ha viszont bûnözöl a szervezeted azonnal reagál,így muszáj betartani.Remélem tudtam segíteni.

  2009.03.13. 13:51
 • Egyre rosszabb a helyzet! Az emberi szervezet lassan feltöltõdik azzal a sok "szeméttel" amit belecsempésznek az élelmiszerekbe. A testvérem mind három gyermeke, igaz eltérõ mértékbe. Az egyik lánya 15 féle dologra allergiás. Pl:olajos magvak (étolaj), tej, tojás, szója, tartósítók (E), ételszínezõ (piros), tejpor, stb. vizes krumplin és natúr szeleten él, és nagyon utálja már az egészet. Még csak nyolc éves és évek óta beteg már. Azzal biztatják, ha betartja a diétát hátha kinövi. Ahogy telnek az évek egyre kisebb az esély.

  2008.10.30. 08:43
 • Gyermekkorban szükségünk van rá és akkor még le is tudja bontani a szervezetünk. Viszont ahogy idõsebbek leszünk, egyre kevésbé leszünk erre képesek. A tv-ben kampányolnak, hogy a kalcium, meg a tej élet erõ egészség. Az igazság viszont éppen az ellenkezõje: csupán eladni próbálnak.
  Itt egy nonprofit, azaz független elõadás a tejrõl, melegen ajánlom mindenkinek, aki kíváncsi az igazságra: http://www.vitaminbank.hu/index/toth_gabor/tej.php

  2008.08.25. 15:47
 • A tej mindekinél kisebb, nagyobb emésztési zava-rokat vált ki.
  A tehéntejben 4x több kalcium van, mint amely az embernek szüksége lenne.
  Mivel a tej egy másik faj (tehén) ivadékának tápláléka, az embernek erre nincs szüksége, ezért emésztõ enzimet sem örökölt õseitõl a tejcukor megemésztésére. A tej szinte azonnal, vagy félórán belül végig fut testén, görcsöket, hasmenést okoz. A szervezet nem tudja hasznosí-tani, idegen tõle. A tej káros hatásairól már több írás megjelent. Akiolvasni akar erre vonatkozóan, látogassa meg: "nutrapoison" Magyar web-lapot. Talál leírást a szójáról is, de még más hasznos információt.
  Alex

  2008.04.30. 07:34
 • Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
 • Ez tenyleg fontos teme sajnos egyre tobben vagyunk alergiasak valamire. Nekem ugyan csak atka es pollen alergiam van meg egy kis allatszor de az etelallergia az igazan nehez dio. Hiszen mindennapos problema es az uzletekben eleg keves olyan termek talalhato melyek ezen emberek eletet megkonnyitenek

  2007.09.29. 22:03
 • Ez a téma nagyon fontos és sokakat is érint, így errõl a témáról meg is jelentettünk egy cikket:

  [link=http://recept.zug.hu/cikk/?id=260&r=3]Cikk a tejcukor érzékenységrõl![/link]

  2007.08.17. 15:04
 • uhh, azért ez durva, az ételallergia...

  Én pollenallergiás vagyok, szerencsére nem korlátoz a táplálkozásban :)

  2007.03.06. 19:01
 • Nekem kicsi korom óta kedvenc ételem volt a tej, bármilyen formában. Joghúrtok, natur-tej, Túró-Rudi, sajtok, író, tejföl stb.
  A tejtermékek lehet, hogy sokaknak jó, de én azt mondom mértékkel, mert sok állati fehérje fogyasztás már nem egészséges, panaszokat okozhat, savasítja a szervezetet. A sav-lúg egyensúly nagyon fontos. A savasság betegség, daganatok bölcsõje.
  Sokáig nem tudtam mi bajom. Vashiányom, érdekes rossz közérzeteim voltak, már gyermekkoromban is jópárszor. Felnõttként is, de egyre erõsebben. Röviden: orvosi vizsgálatok halmaza nem találta meg az Igazi bajomat. Gyógyszerektõl még rosszabbul lettem, kiütéses, lázzal reagált a testem.
  Egy Biorezonancsia vizsgálat kimutatott minden problémámat. Tej, kakaó, tojás allergiám van. Lehet, hogy így születtem, mert keresztanyám, az unokám, nagynéném is állati eredetû fehérje érzékeny. Hála a jó Istennek és az egyik kollégámnak, aki egy évig hívogatott elõadásokra, ahol az egészséges életmódról, táplálkozásról, allergiáról volt szó. Elmentem. Ráeszméltem mi a bajom. Betartom az utasításokat. Azóta jól érzem magam, nem fáj semmim, a rossz közérzeteim eltüntek. Ha mégis visszatér néha, akkor tudom - olyat ettem, ami méreg nekem és minnél hamarabb igyekszem tisztavízzel, gyógyteákkal kiüríteni a szervezetembõl.
  Nagyon szerettem a tejet, most szójaporral helyettesítem.

  Mindenkinek teljes egészséget, békességet, sok-sok Szeretetet kívánok!

  Szeretettel: Terike :-)
  fortunafortuna@freemail.hu

  2007.02.22. 10:09
 • további hozzászólások
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!