rss

  • Gesztenyekrémleves Új hirdetés feladása <<<

  • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Webes
    Webes

    Gesztenyekrémleves

    Hozzávalók 4 személyre:

    1 csésze tej
    1 csésze tejszín
    2 csésze húsleves
    1 csésze gyorsfagyasztott darált natúr gesztenye
    4 evőkanál száraz sherry
    8 szem gyorsfagyasztott szemes hámozott sült gesztenye

    frissen őrölt fehérbors

    Elkészítés:
    Felforraljuk a tejet, a tejszínt és a húslevest. Amikor forr, habverővel belekeverjük a darált natúr gesztenyét, és 4-5 percig tovább forraljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd a sherryt is hozzátesszük. Csészében tálaljuk, a legjobb levesbetét hozzá a félbe vágott, darabolt sült gesztenye.

    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
  • Hozzászólások

  • További receptek