2024.03.19. - József, Bánk
bohócdoktor vizit szja 1%

Banánsaláta

Banánsaláta

  Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 4 banán 3 dl tej 4 evõkanál kristálycukor 1 citrom leve fél dl brandy fél zacskó csokoládés pudingpor 2 dl tejszín. Elkészítés: A banánt meghámozom és karikákra vágom. A citromlevet 1 evõkanál cukorral meg a brandyvel összekeverem. Ezt a banánra rálocsolom. Jól átforgatom.Letakarom és két órára hûtõszekrénybe teszem. A pudingport simára keverem a tejjel, majd kevergetve felforralom.Idõnként megkeverem, hogy lehûljön. A keményre vert tejszínhabbal szépen körbedíszítem, és a már kihûlt csokoládémártást rálocsolom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!