2020.11.25. - Katalin

Sárgarépa krémleves banánosan

Sárgarépa krémleves banánosan
Sárgarépa krémleves banánosanA sárgarépákat alaposan megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A hagymát darabokra felvágjuk. Egy serpenyőben a hagymával együtt megpirítjuk, karamellizáljuk az olajon.Közben sózzuk, borsozzuk. Ha szépen karamellizálódott a zöldség, átszedjük egy kis lábosba, felöntjük vízzel, és körülbelül tíz percet főzzük. Ha kész van, leturmixoljuk ezt követően a banánokkal, és a kókusztejjel együtt. Csak annyi időre tesszük vissza a tűzre, hogy éppen forraljunk rajta egyet. Ha kell, utólag még sózzuk, borsozzuk.
bohócdoktor vizit szja 1%

Hozzávalók:

- 300 g sárgarépa
- 2 ek extra szűz olívaolaj
- só
- tört bors
- 80 g lilahagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 150 g érett banán
- 700 ml víz
- 100 ml kókusztejszín



Forrás: www.ritakonyhaja.hu
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!