rss
bohócdoktor vizit szja 1%

 • Fórum » Minden, ami étel » Marhapörkölt

 • A hozzászóláshoz regisztrálj, és jelentkezz be!

  Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
 • A kedvenc ételem a marhapörkölt.

  2010.02.11. 20:03
 • Szerintem, 3 kg husibol, 8 embernek jot lehet alakitani...

  2010.01.02. 19:16
 • Szerintem 30-40 dkg / fõ! Persze ebben benne van a lé és a köret is :D

  2009.10.20. 23:18
 • Ismételten válaszolok itt a 28-i kérésre amit a másik helyen is megettem de sajnos nem találom.A kérdés milyen hust használjunk marhapörköltnek?A pörkölt kedvelök szerint és szerintem is a marhalábszár a legfinomabb,csont mentes és zamatos.Felhasználás elött mentesitsük a rajta találhato faggyutol kb 2 cm-es kockákra vágjuk,adhatunk hozzá bövebben aprora vágott vöröshagymát,2-3 gerezd fokhagymát/ezzel süritjük a levét mert szétfö/ezt megpároljuk majd piros parikával megszorjuk és ezen megpörköljük ahust/ne égjen oda/ megtoldjuk zöld paprikával,paradicsommal,füszerekkel/köménymag,kis majorannastb/Erös paprikával csak finoman izesitsünk mert nem mindenki szereti vagy egészségileg nem eheti közepes tüzön lassan fözzük,ha készen van ki hogy szereti rövid vagy bövebb lével tálaljuk.A lábszárhus zamatos joizü,ragados pörköltet biztosit. Jo étvágyat!

  2009.10.20. 17:12
 • A hus mennyiségét ne literhez keresse hanem javaslom,hogy személy mennyisére számitsa ki.Ha baráti társaságban vagyunk és joétvágyuakkal,több menü esetén 1 före 1o-15 dekát számolunk majd ennek megfelelöen kerül sor a folyadék/viz,bor/megállapitása,és a többi süritö anyag/hagyma,paprika,paradicsom,füszerek/figyelembevételével. Jo étvágyat

  2009.10.20. 15:49
 • Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!
 • Sziasztok!
  én még mindig a 15 liter marhapörkölthöz szükséges húsmennyiséget keresem!!!elvileg 1választ már kaptam,de nem jelenik meg!k.

  2009.08.31. 09:01
 • további hozzászólások
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!