2020.11.25. - Katalin
bohócdoktor vizit szja 1%

Krémes szõlõsaláta

Krémes szõlõsaláta

  olcsó :) Ft

  Csak regisztrált felhasználóknak!

 

Hozzávalók: 50 dkg zöld magnélküli szõlõ 50 dkg vörös magnélküli szõlõ 10 dkg tejföl 15 dkg lágy krémsajt 8 dkg porcukor 1/2 rúd vanília A tetejére: 12 dkg barna nádcukor 12 dkg pekándió Elkészítés: Félbevágom a szõlõszemeket és egy nagy tálba teszem. Összekeverem a tejfölt a sajttal, hozzáadom a cukrot, a kikapart vanília belét és egy leheletnyi sót. A krémbe beleöntöm a szõlõszemeket és óvatosan átkeverem. A tetejére az összetört pekándió és a nádcukor keverékét teszem, majd a tálat egy éjszakára a hûtõbe rakom. Hidegen tálalom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!