Négy darab tojást 10 perc alatt keményre főzünk, a sárgájukat villával apróra összetörjük, majd jól kikeverjük a tejföllel és az apróra összevágott hagymával. Ezután mustárral, sóval és borssal ízesítjük, s hozzákeverjük a nyers tojást, valamint az apróra vágott főtt fehérjéket. E masszát elosztjuk a sonkaszeletekre, feltekerjük, és grillsütőben pár percig sütjük. Forrón, burgonyapürével és salátával tálaljuk. A belsejébe ízlés szerint bármi rakható még pluszba, pl: spárga vagy egyéb zöldségek.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
- 8 szelet sonka
- 5 tojás
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál mustár
- 1-2 szál metélőhagyma
- só
- bors
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!