2024.04.26. - Ervin

Olasz bableves

Hozzávalók: 30 dkg tarkabab, 15 dkg füstölt hús nyers, petrezselyem, 10 dkg szalonna darálva, 20 dkg vegyes zöldség 15 dkg metélt tészta, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 késhegyi pirospaprika, törött bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A babot elõzõ este beáztatjuk. Másnap feltesszük fõni a zöldségekkel és a szeletekre vágott füstölt hússal. Hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, szalonnát, sót, és bõven fûszerezzük törött borssal, majd puhára fõzzük. A tésztát belefõzzük. Meghintjük pirospaprikával, és tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!