Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés: A tésztát vékonyra nyújtjuk, majd 5 cm átmérõjû köröket szúrunk ki belõle, a Körök széleit bekenjük és a tésztákat félbehajtjuk, a széleket jól összenyomkodjuk. Forrásban lévõ sós vízbe téve, közepes lángon 8 percig fõzzük a raviolikat. A hagymát forró vajon megfuttatjuk; a pisztrángból néhány darabot félreteszünk a díszítéshez, majd a hagymához adjuk a kockára vágott burgonyát és a többi pisztrángot; felöntjük a fehérborral és a levessel, megsózzuk, megborsozzuk és beletesszük a babérlevelet, majd 15 perc fõzés után kivesszük belõle. Ezután a levest összeturmixoljuk; belekeverjük a felvert tejszínt és beletesszük a pisztrángos raviolít is. Tálalás elõtt pisztrángdarabokkal és kaporral díszítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!