
Apróra vágunk egy hagymát, majd olajon megdinszteljük. Felkarikázzuk a kolbászt és kicsit megpirítom az olajon. Hozzáadjuk a tarhonyát, és halványbarnára pirítjuk. Vigyázni kell, hogy ne túlozzuk el a tarhonya mennyiségét, mert meg fog dagadni. Felkockázunk egy paradicsomot és egy paprikát, majd ezt is az edénybe dobjuk. Sózzuk, pirospaprikázzuk. Picit rottyantunk rajta, majd felengedjük vízzel. Beleteszünk pár darab kockára vágott krumplit. A mennyiségek mindig attól függenek, hogy ki milyen sűrű levest szeretne. Addig főzzük, míg a tarhonya és a krumpli is megpuhul.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Hozzávalók:
- házi jellegű tarhonya
- krumpli
- paradicsom
- paprika
- kolbász
- hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!