Hozzávalók: 4 szelet sertéscomb (felsál), só, bors ízlés szerint, egy kisebb fej karfiol, 1 adag besamel mártás, reszelt sajt, kevés zsemlemorzsa, olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Klopfold ki a sertésszeleteket, sózd, borsozd mind a két oldalát. Kevés olajban süsd elõ mind a két oldalát. A karfiolt sós vízben fõzd meg, szedd nagyobb rózsákra. A rózsákat helyezd a sertésszelet tetejére, vond be besamel mártással.
Szórd meg reszelt sajttal és zsemlemorzsával. Fölül sütõre állítsd be a sütõt, és 5-10 perc alatt pirítsd rá a tetejére a sajtot * amíg aranybarna nem lesz. Vigyázz, ne égesd meg. Köret: steak burgonya, rizi-bizi.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!