2024.04.19. - Emma

Tonhalkockák

Hozzávalók: 30 dkg tonhalfilé, só, koriander, durvára õrölt feketebors, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Két centi vastag szeletekre vágom a tonhalat. Durvára õrlöm (pl. mozsárban) a koriandert. A halfilészeleteket megszórom sóval, korianderrel és borssal, valamint megöntözöm olajjal. Húsz percig pihentetem, majd serpenyõben, vagy grillrácson mindkét oldalon (2-2 percig) megsütöm. A szeleteket 2x2 centis kockákra vágom és egy egy fogvájót szúrok beléjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!