2025.06.12. - Antónia, Villõ

Hideg májas hurka

Hozzávalók: 1 kg disznómáj, 1 kg tokaszalonna, 25 dkg vöröshagyma, 10 dkg zsír, 1 dkg törött feketebors, 1 teáskanálnyi pástétomfûszer, só;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A tokaszalonnát és a májat puhára fõzzük. A fõtt tokaszalonnát ledaráljuk, a fõtt májat szitán áttörjük. A vöröshagymát lereszeljük, zsíron megfonnyasztjuk, kellõen megsózzuk, hozzáadjuk a fûszerféléket, majd bélbe töltve megfõzzük. Kellõen kihûtjük, és hidegen szeletelve tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!