A tésztához: 4 tojás, 8 dkg cukor, 8 dkg liszt, a krémhez: a 3 dl száraz fehérbor, 4 tojássárgája, 1 citrom leve, 6 dkg cukor, 2 cs. vaníliacukor, 4 dl tejszín, 2 dkg zselatinpor, a tepsi kikenéséhez: sütõpapír, a tetejére porcukor
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezután a tetejét finoman meglisztezzük és a tésztát a lisztes felével lefelé egy deszkára, borítjuk. Néhány percig hûlni hagyjuk, majd a papírt óvatosan lehúzzuk róla. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A bort a tojássárgájával, a citromlével, és a kétféle cukorral gõzfürdõben krémmé fõzzük.
Kihûlésig tovább keverjük, majd a habbá vert tejszínt óvatosan beleforgatjuk. A zselatint 0,5 dl hideg vízben feloldjuk, kézmelegre melegítjük és ezt is a krémbe, öntjük.