1 fej kínai kel, 35 dkg darált sovány marhacomb, 25 dkg darált sertés tarja, 6 gerezd fokhagyma, 2 fej vöröshagyma, 2 evõkanál római kömény, 1 evõkanál õrölt koriander, 2 kis pohár tejföl, 1 teáskanál fûszerpaprika, 1 evõkanál szójaszósz, fekete bors, só

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A laskára vágott káposztát borsozzuk, sózzuk, a maradék aprított vöröshagymával ízesítjük, majd egy tûzálló tál aljára egyengetjük. Erre kerülnek a külsõ káposzta levelekbe tekert fûszeres darált húsos tekercsek is. 200 fokos sütõbe téve 30 percig sütjük, majd az egészet meglocsoljuk kevés vízzel higított, fûszerpaprikával és szójaszósszal elkevert tejföllel, és a sütõbe visszatolva pirulásig -kb. 10-15 percig- készresütjük.
Tipp: víz helyett marhahúslevest használva még ínycsiklandóbb.
