2024.05.12. - Pongrác

Milánói csirkeszárny

Hozzávalók: 60 dkg csirkeszárny, 40 dkg paradicsom, 1 sárgarépa, 1 zeller, 1 vöröshagyma
fokhagyma, paradicsomlé, só, bors, kakukkfû, Rama margarin.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkeszárnyakat kevés margarinon pirítjuk 5-6 percig, hozzáadjuk a fél karika hagymát, a zúzott fokhagymát, a sárgarépát és a zellert. Fûszerezzük sóval, borssal, kakukkfûvel. Tovább pároljuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot és a paradicsomlevet is. Készre pároljuk, köretnek tetszõleges olasz tésztát fõzünk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!