Hozzávalók: 60 dkg túró, pici só, 6 dkg liszt, 2 db szikkadt zsemle, 4 tojás, 6 dkg zsemlemorzsa, 6-8 dkg vaj, 2 dl tejföl.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Minden hozzávalót összekeverünk, a tojások fehérjét habbá verjük, és úgy keverjük bele, a zsemléket lereszeljük. Amikor mindent jól összedolgoztunk, vizes kézzel gombócokat formálunk, és kifõzzük, majd vajban pirított zsemlemorzsában megforgatjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!