2024.04.24. - György

Bandi kedvence

Hozzávalók: 4 személyre: 60dkg sertés karaj, 20 dkg fõtt füstölt csülök, 30dkg gomba, 30 dkg trappistasajt, mustár, vöröshagyma,só, bors, étolaj, tojás, liszt, zsemlemorzsa.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A karajt felszeleteljük 4 egyforma szeletre,kiklopfoljuk õket,és bekenjük a mustárral,a csülköt kis kockákrs vágjuk,és rátesszük a húsra,a gombát felszeleteljük,és lepiritjuk,elosztjuk a gombát is a hússzeleteken.A sajtot is feldraboljuk,és szintén rátesszük a húsra. A húsokat feltekerjük,és bepanirozzuk,kisütjük,és melegen tartjuk. A vöröshagymát felkarikázzuk,és liszben alaposan megforgatjuk,bõ fórró olajban kisütjük,jó ropogosra,amikor kész ráhalmozzuk a feszeletelt húsra. Köretnek rizi-bizit ajánlok hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!