2024.05.12. - Pongrác

Zalai ráksaláta

Hozzávalók: 1 kg zalai rákhús, 30 dkg majonéz, 20 dkg tejszínhab, 5 db fõtt tojás, 1 citrom, 1 fejes saláta, 1/2 csomó petrezselyemzöld, 1/2csomó kapor, só, szerecsendió, porcukor, mustár, worcester, ketchup, konyak.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A majonézt keverõedénybe tesszük, porcukorral, mustárral, citromlével, finomra vágott kaporral, petrezselyemzölddel ízesítjük. Jól összekeverjük, hozzáadjuk a rákhúst és az apró kockára vágott fõtt tojást. Lazán összekeverjük, ízesítjük sóval, konyakkal, ketchuppal, worcesterrel és kevés reszelt szerecsendióval, majd hûtõszekrénybe helyezzük. Elõjûtött üveg-, vagy porcelántálon tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!