2024.05.14. - Bonifác

Párolt csirke joghurttal

Hozzávalók: 4 db csirkecomb lebõrözve, 1 db nagy fej vöröshagyma, 1 pohár joghurt, vaj, só vagy ételízesítõ, õrölt fehér bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az finomra vágott sózott vöröshagymát a vajon megpirítom, beleöntöm a csirkét, átpirítom. Beleöntöm a joghurtot, kevés vizet és lefedve puhára párolom. Ízlés szerint borsozom. Köretnek párolt rizst, rizibizit vagy zöldséges rizst adok hozzá, amit a csirke hagymás-joghurtos-vajas szaftjával összemelegítek.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!