8 tojás, 1 dl tej, 3 dkg szarvasgomba, 4 evõkanál reszelt sajt, 1 csokor petrezselyem, 1 fej paradicsom, bors, só
Petrezselymes omlett
Hozzávalók:
8 tojás, 1 dl tej, 3 dkg szarvasgomba, 4 evõkanál reszelt sajt, 1 csokor petrezselyem, 1 fej paradicsom, bors, só
A tojásokat elhabarjuk a tejjel és az aprított petrezselyemmel. Kissé sózzuk, borsozzuk. Nem kell erõsen, nehogy elvegyük a szarvasgomba aromáját. Az omlett-alapot négy részre osztjuk, majd adagonként, alacsony hõn megsütjük. Csak az egyik oldalukat sütjük, miközben a másik oldalukra reszeljük a szarvasgombát. Palacsinta módjára hajtjuk és megszórjuk kevés sajttal. Szeletelt paradicsommal és a vékonyra szelt maradék szarvasgombával tálaljuk. Kitûnõ villásreggeli ünnepi alkalmakkor - vagy bármikor;)
8 tojás, 1 dl tej, 3 dkg szarvasgomba, 4 evõkanál reszelt sajt, 1 csokor petrezselyem, 1 fej paradicsom, bors, só