2024.04.27. - Zita

Gazdag sült-paprika leves

Melegítsük be a grillezõt. Tegyünk a grillezõbe 6 elfelezett, magjaitól megszabadított piros kaliforniai paprikát (bõrös felével felfelé) és 2 gerezd fokhagymát (héjjal együtt), amíg jól meg nem feketednek!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tegyük a paprikákat egy nájlonzacskóba, zárjuk le és hagyjuk hûlni 5 percet. Ezután húzzuk le a paprikák megéget bõrét. Nyomjuk ki a fokhagymát a megégett héjából. Tegyük a paprikát és a fokhagymát egy turmixgépbe, tegyünk még bele 50 g zsemlemorzsát, 6 dl csirkelevest (kockából) és 1 tk pirospaprikát. Turmixoljuk össze. Mikor kész, melegítsük fel és tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!