2024.04.26. - Ervin

Kapros gombaleves

Hozzávalók: 50 dkg csiperke, 1 húsleveskocka, 1 vöröshagyma, 5 dkg vaj, 1 ek. liszt, 1 cs. kapor, 2 dl tejföl, só, feketebors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vajon üvegesre pirítjuk a nagyon finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk az alaposan megmosott, felszeletelt gombát. Mikor aranysárgára pirult, megszórjuk liszttel. Feleresztjük 1 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, és a leveskockával 20 percig forraljuk. Tálaláskor belekeverjük a tejfölt, és megszórjuk finomra vágott kaporral.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!