Hozzávalók: 4 db kisebb, tisztított keszeg, 20 dkg újburgonya, 10 dkg gomba, 10 dkg liszt, étolaj, só, édes fûszerpaprika.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megmosott, lecsepegtetett keszegeket megforgatjuk sóval, kevés fûszerpaprikával összekevert lisztben. Bõ, forró olajban ropogósra sütjük. Vele sült újburgonyával és gombafejekkel körítjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!