2024.03.29. - Auguszta

Aszalt csipkebogyó

A dércsípte, érett de még kemény csipkebogyót megtisztítjuk. Alufóliával kibélelt tepsibe téve enyhe tûzön lassú hevítéssel megszárítjuk. Amikor víztartalmát elveszítette, befejezzük az aszalást.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A száraz csipkebogyót vászonzacskóba vagy légmentesen zárt befõttesüvegbe tesszük, és száraz, levegõs helyre akasztjuk. Az így készített csipkebogyó õrzi ízét, vitamintartalmát és kitûnõ téli csemege. Mártások készítésére, vadhúsok mellé kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!