2024.03.19. - József, Bánk

Csirkeaprólék-leves

A megtisztított, feldarabolt csirkeaprólékot az olajon kissé pirítsd meg, majd add hozzá a felkockázott sárga- és fehérrépát, zellert, valamint a megtisztított és felszeletelt gombát. Egy kis ideig pirítsd együtt ezeket, majd öntsd fel jó másfél liter meleg vízzel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ekkor tedd bele egészben a megtisztított vöröshagymát, adj hozzá petrezselymet, borsot, sót. Lassú tûzön fõzd, s amikor a zöldségek félig megpuhultak, tedd bele a borsót is. Amikor minden puha, tálalás elõtt még meghintheted finomra vágott petrezselyemmel is..

Hozzávalók:
50 dkg csirkeaprólék
15 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
15 dkg mirelit zöldborsó
5 dkg gomba
5 dkg zeller
2 kis fej vöröshagyma
3 evõkanál olaj
petrezselyem
borsikafû vagy bors


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!