2024.03.29. - Auguszta

Töltött fasírt

Töltött fasírt
Töltött fasírtA zsemléket vízbe áztatjuk. A hagymát felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. A darált húshoz adjuk a kifacsart zsemléket, a nyers tojást, a hagymát, a reszelt fokhagymát, az összevágott petrezselymet, a mustárt, a kakukkfűt, a Piros Aranyat. Ízlés szerint sózzuk, borsózzuk, és jól összedolgozzuk a masszát. Egy tepsit kibélelünk alufóliával, megkenjük olajjal, majd egyenletesen elsimítjuk rajta a húsmasszát. Megszórjuk reszelt sajttal, majd a szélétől kissé elhagyva rászórjuk a tojáskarikákat, a kolbász karikákat, valamint a paprika darabokat.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fólia segítségével szorosan feltekerjük. Két végét összenyomkodjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 45-50 perc alatt megsütjük. Sütés után 10 perc pihentetés után szelhető. Tálalható hidegen, vagy melegen.

Hozzávalók:

- 50 dkg darált hús
- 2 szikkadt zsemle
- 2 tojás
- 1 nagy fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evők. mustár
- 1 kávésk. csípős Piros Arany
- kakukkfű
- só
- bors

Töltelék:
- 15 dkg trappista sajt
- 4 főtt tojás
- 10 dkg füstölt kolbász
- 1 piros húsú paprika

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!