- 1 db kígyóuborka
- 3 db paradicsom
- 1 csokor piros retek
- 2 db zöldpaprika
- 6 tojás
- só
- õrölt bors
- 1 csokor petrezselyem
- 3 evõkanál olívaolaj
- 3 dl majonéz

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megmosott uborkát, paradicsomot félkarikákra szeleteljük, a piros retket, a zöldpaprikát felkarikázzuk, majd a megtisztított fõtt tojásokat vékonyabb cikkekre daraboljuk. Keverõedénybe tesszük, és sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fûszerezzük, majd meglocsoljuk az olívaolajjal. Lazán átforgatjuk, és frissen, ízlésesen, tányérra halmozzuk. Meglocsoljuk a majonézzel, majd petrezselyemmel díszítjük.