2024.04.23. - Béla

Fekete ribizli pálinka

1/2 l tisztított feketeribizli,1/2 gyökér gyömbér,1/2 vanília,20 kockacukor,1/2 üveg tiszta pálinka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az egészet kb. 6 hétig kell állni. Ezután leszûrjük és máris kész a ribizli pálinka. Még egyszerûbben: a ribizlit tegyük bele a pálinkába és hagyjuk állni 3-4 hétig. Szûrjük le.

Jó italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!