- 5 szelet karaj
- 5 paradicsom
- 10 fokhagymagerezd
- fokhagymás pecsenye fûszerkeverék
- só
- napraforgó olaj

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A karajt megmossuk és a széleit bevagdossuk, illetve a közepébe két lyukat vágunk. Majd besózzuk. A fokhagymákat megpucoljuk és megmossuk.
A paradicsomokat megmossuk, majd hármat belõle félreteszünk. 2 paradicsomot kettévágunk és kiszedjük egy tálba a levét, majd hozzáöntünk a fûszerkeverékbõl és összekeverjük.
Ebbe beletesszük a húsokat és jól szétkenjük rajtuk. Egy tepsibe aljára olajat teszünk, de nem kell sok. Fogjuk a hússzeleteket, és mindegyik lyukba, amit csináltunk, belerakunk 1-1 fokhagymát, majd belehelyezzük a tepsibe. A maradék paradicsomokat karikákra vágjuk, és az oldalainál elhelyezzük.
Fóliával letakarva puhítjuk 30 percig, majd levéve a fóliát 15 percig sütjük.