2024.04.25. - Márk

Parasztos csirkecombok

Hozzávalók:

8 darab csirkecomb
1 kg krumpli
3 fej hagyma
3 db paradicsom
2 db paprika
20 dkg császárszalonna
20 dkg kolbász
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A húst megsózzuk, megborsozzuk. A jénai aljába öntünk egy kis olajat, az aljára tesszük a karikára vágott krumpli felét. Elosztjuk egyenletesen a szalonnát felkockázva, a kolbászt felkarikázva, majd a hagymát is karikára vágva. Erre kerülnek a csirkecombok, melyre szárnyas fûszerkeveréket szórunk. Rátesszük a paradicsomot, paprikát karikára vágva. A tetejére újra a karikára vágott krumpli. És mehet is be a sütõbe.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!