Hozzávalók: 40 dkg pizzatészta, 30 dkg mozzarella, 20 dkg olajban eltett tonhal, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Kinyitom a tonhalkonzervet és lecsepegtetem a haldarabokat. A pizzatésztát vékonyan bekenem a tonhalolajjal, majd a felületen egyenletesen elosztom a haldarabokat.
Sózom és borsozom. Felszeletelem a mozzarellát és elterítem a halas felületen. A kb. 220° fokra elõmelegített sütõben 18-20 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!