2024.04.25. - Márk

Masnis tésztasaláta

Hozzávalók: 10 dkg masni tészta, só, 1 zeller, 3 sárgarépa, 2 paradicsom, 2 sárga és piros színû paprika, 15 dkg sonka, 1 kis üveg majonéz, 3 ek. tej, só, õrölt bors, citromlé.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés: A zellert, a sárgarépát mossuk meg, aprítsuk kocka formára és pároljuk ropogósan puhára. A tésztát bõ, sózott vízben megfõzzük, majd szûrjük le. Keverjük össze a zöldségekkel, a felkockázott sonkával, paprikával és a paradicsommal. A majonézt hígítsuk tejjel, ízesítjük sóval, borssal, citromlével és öntsük a zöldséges tésztára. Keverjük alaposan össze, majd hûtsük le. Tálalás elõtt piros színû paprikaszeletekkel és paradicsommal díszítsük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!