Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Amíg sül addig felkockázzuk a gyümölcsöt. A joghurtot összekeverem a cukorral és felmelegítjük a zselatinnal együtt míg az elolvad. Ne legyen meleg, csak langyos! Felverjük a habport a tejjel. A cukros-zselatinos joghurtba beleforgatjuk a gyümölcsöt, majd a tejszínhabot. Kibélelünk folpackkal egy formát vagy egy kisebb tepsit, belerakjuk a piskótát . Rásimítjuk a lehûlt piskótára a joghurtos krémet és hûtõbe tesszük egy órára. Miután megdermedt, kidíszítjük gyümölccsel. A zselatint a gyümölcslével összemelegítjük. Ha már kihûlt és elkezd kocsonyásodni, rárakhatjuk a sütire.
Jó étvágyat!