2025.05.23. - Dezsõ

Ecetes zöldparadicsom - gyöngyhagyma

Hozzávalók: 1 kg zöldparadicsom, 1 kg apró hagyma (gyöngyhagyma, vagy csávázatlan dughagyma), 3 dl 20 %-os ecet, 2 ek só, 5 ek cukor, 2 ek mustármag, 1 ek koriander, 1 szál torma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A zöldparadicsomokat alaposan megmosom. A hagymákat megtisztítom és megmosom (a nagyobbakat felezem, vagy negyedelem), 1,5 l vízbõl, az ecetbõl és a fûszerekbõl levet fõzök, amelyet azon nyomban ráöntöm az üvegekbe rakott zöldfélékre. Másnapig száraz dunsztba teszem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!