2024.04.26. - Ervin

Diós almasaláta

Hozzávalók: 3 szem alma, 6 dkg darált dió, 1 ek citromlé, 2 ek porcukor.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az almát 1,5*1,5 centis kockákra vágom és nyakonöntöm a citromlével. Megszórom porcukorral, meglocsolom a citromlével és megszórom a durvára vágott dióval. 2-3 órára a hûtõbe teszem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!