2024.04.19. - Emma

Rácsos burgonya

Hozzávalók: 600 g burgonya, só, olaj a sütéshez;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, megtisztítjuk, és a rácsos burgonyavágóval leszeleteljük. Ha ilyenünk nincs, hullámos vajvágó dresszírkéssel levágunk egy szeletet, majd a második vágás elõtt, a burgonyát 90 fokkal elfordítjuk. Jól lemossuk, leszárítjuk, és bõ forró olajban szép szalmasárgára sütjük. Csak közvetlen tálalás elõtt sózzuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!