2024.04.27. - Zita

Csigaleves

Hozzávalók: összevágott hagyma, fokhagyma, vaj, szalonna, fehérbor, olivaolaj, csiga, auróramártás, tejszín, reszelt sajt, borsó, szerecsendió, pirított kenyér, gyömbér, Maggi kocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Melegítsük össze egy serpenyõben a vajat, olajat, hagymát, fokhagymát, fehérbort, szerecsendiót, gyömbért és kockát. Tegyük hozzá a felvágott szalonnát, a tejszínt, az auróra mártást és a már megfõzött, megdarált csigát.

A csigalevest összekeverjük a húslevessel, fõzzük néhány percig. Hozzátesszük a sót és a borsot, borsót, reszelt sajtot. Ezt még 30 percig fõzzük, aztán melegen tálaljuk pirított kenyérrel mély leveses tányérban.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!