2024.04.27. - Zita

Csongrádi apróhús

Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg zsír vagy olaj, 80 dkg fõtt burgonya, 1 csokor petrezselyemzöld, só, bors
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A sertéscombot elõbb vékony szeletekre, majd csíkokra vágjuk. Két fej vöröshagymát karikára vágunk, majd 4 dkg zsírban elõbb a húst, majd hozzátéve a hagymát megsütjük, borssal ízesítjük. Egy másik lábosban megforrósítunk a 6 dkg zsírt, és a héjában fõtt, meghámozott burgonyát karikára vágva beleforgatjuk. Kissé lepirítjuk, megszórjuk egy csomó vágott zöldpetrezselyemmel, összekeverjük a hagymás hússal, megsózzuk, és forrón tálaljuk. Savanyúságot, salátát adjunk hozzá.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!