0,6-0,7 kg hasábburgonya, 3 dl tejföl, 4 + 2 pár virsli, 10 dkg reszelt sajt, ételízesítõ, bors, majoránna, só, olaj

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Közben a 4 pár virslit felkarikázom, 2 db virslit félbe vágom, majd félig 4 részbe vágom, amit díszítésként a tetejére teszek (mindenkinek egyet). A tejfölbe kevés sót, borsot és reszelt (vagy aprított) sajtot keverek.
A virslit elosztom a majdnem kész fûszeres krumpli tetején. Kicsit bele is keverem, majd leöntöm a sajtos tejföllel. Ráteszem a fél virsliket és visszateszem a sütõbe. Addig sütöm, míg a sajtos tejföl kicsit pirulni kezd és a virslik szépen szétnyílnak.
