8 szelet sertéskaraj, 50 kg darált sertéslapocka, 15 dkg gomba, 16 szelet bacon, 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál koriander, 1 teáskanál fûszerpaprika, kevés mustár, bors, só

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Felcsavarjuk a hússzeleteket, és mindegyiket 2-2 baconnel körbetekerjük, hogy a hússzeletek minden részét eltakarják. Tepsibe vagy tûzálló tálba téve, elõmelegített sütõben lefedve kb. 1 óra alatt puhára sütjük, majd a fóliát eltávolítva ropogósra pirítjuk. Pirított hagymás krumpipürével, savanyított szilvával és salátával kínáljuk. A krumplipürét tálaláskor locsoljuk meg a visszamaradt pecsenyelével. Ne feledkezzünk meg jéghideg pilsenit kínálni hozzá.