2024.04.18. - Andrea, Ilma

Gombás rakott hal

Hozzávalók: 1 kg halfilé, 30 dkg gomba, 1 hagyma, 2 ek. olaj, 2 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát apróra vágjuk és olajon megfuttatjuk. Majd megpároljuk benne a felszeletelt gombát. Egy tûzálló tálban a gombát és a halat rétegesen lerakjuk, és a tetején egyenletesen elkenjük a tejfölt. Lefedjük, és 15 percig fõzzük a mikróban. Közben egyszer megforgatjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!