2024.04.25. - Márk

Beatrix aprópecsenye

Hozzávalók 4 személyre: 600 g pulykamell, 100 g füstölt szalonna,1 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 250 g zöldborsó, 80 ml olaj, 100 g Trappista sajt, petrezselyemzöld,4 adag hagymás törtburgonya, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csíkokravágott füstölt szalonnát az olajon kipirírjuk, hozzáadjuk a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát, megfonyasztjuk, majd a csíkokra vágott pulykamellet és erõs tûzön lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesitük, majd a zöldborsóval összeforraljuk. Tálon a hagymás tört burgonyából talpazatot készitünk, rátesszük a zöldborsos pulykát, reszelt sajttal, finomra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!