
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az édesköményt megmossuk, megtisztítjuk és hosszában szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk és félbevágjuk. A halat leöblítjük, felitatjuk róla a nedvességet, sózzuk és meglocsoljuk citromlével. 2 evõkanál forró olajon, bõrös felével lefelé fordítva 4 percig sütjük a halat, majd megfordítjuk és még 1 percig sütjük. Egy másik serpenyõben 3 evõkanál olajon a félretett kakukkfüvel megsütjük az édesköményt. Hozzáadjuk a paradicsomot és még 1 percig pároljuk. Sóval, borssal fûszerezzük. A paradicsomos édesköményt négy tányérra osztjuk. Mindegyikre egy-egy halfilét fektetünk, és meglocsoljuk az olívás, fûszeres öntettel.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!