
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A mozzarellát lecsepegtetjük és vékony szeletekre vágjuk. Folpack fóliával kibélelünk egy négyszögletes formát. A forma alját kirakjuk a mozzarellával. Rásimítjuk a sajtkrém 1 /3-át, majd ismét mozzarella következik. A rétegezést kétszer megismételjük. A sajttortát 2-3 órán át a hûtõszekrényben hagyjuk megdermedni.A sajttortát kiborítjuk a formából és lehúzzuk róla a fóliát. Paprikával, zöldségzölddel megdíszitjük, majd a lírtak alapján készítünk zselatint vagy (aszpikot) és bevonjuk a sajttortát. Felhasználásig hûtõbe tároljuk, és a következõ öntettel tálaljuk.
A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. Az ecetet elkeverjük a sóval és a borssal. Hozzáadjuk a hagymát, belekeverjük a kétféle olajat.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!