2024.04.24. - György

Epres daiquiri

Hozzávalók: 50 dkg eper, 2 e.kanál cukor, 18 tört jég, 8 e.kanál eperszörp, 1,5 dl frissen préselt citromlé, 3 dl fehér rum.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az epret megpucoljuk, megmossuk. 6 darabot félreteszünk, a többit pürítjük. 6 hosszúkás pohár szélét megnedvesítjük, majd a cukorba nyomjuk. Minden pohárba teszünk 2-2 e.kanál jeget. Az eperpürét, az eperszörpöt, a citromlevet, a rumot és a maradék jeget shékerben összerázzuk, majd a poharakba osztjuk. A félretett eperrel dekoráljuk.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!