Hozzávalók: 500 g sertés-, vagy marhahús, 300 g hagyma, 3-4 ek. ásványvíz, só, bors, olaj, erõspaprika.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megdarált húshoz hozzáadom a sót, a borsot, az apróra vágott hagymát, az ásványvizet és az erõspaprikát.
Félcentis vastagságú lapos pogácsákat formálok belõle, majd roston sütöm meg. Sütés közben többször beecsetelem olajjal. Csókálló hagymával tálalom.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!