Hozzávalók 4-5 személyre: 1,5 kg marha - és disznóhús, kávéskanálnyi bors, 4-5 kávéskanálnyi félédes paprika, harmadannyi zsemlemorzsa, mint a hús, félannyi száraz kenyérbél (prézli), mint a morzsa, 2 felvert tojás, só, alufólia.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A legjobb fasírt marha- és disznóhúsból, fele-fele arányban készül.
A húsokat kicsontozás után fokhagymával ledaráljuk. Borssal, félédes paprikával, sóval, zsemlemorzsával, ledarált száraz kenyérbéllel és felvert tojással összegyúrjuk.
Majd meleg vizes kézzel kis labdákká formáljuk. A labdákat fóliába csomagoljuk, és parázsban vagy sütõben megsütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!